Category

Familiespellen

Het gezelschapsspel is weer helemaal in. De gezelligheid van het bordspel worden door families teruggevonden in een nieuwe generatie aan spellen voor het hele gezin. Hieronder alle review van familiespellen die Bordspel.org voor je bekeek. Eenvoudige regels met een vleugje geluk en een beetje tactiek.

Wat kan jij omschrijven in een halve minuut?

Kun jij binnen een halve minuut de begrippen Anita Meyer, de A1 en Yahoo! omschrijven? Kom er achter in het hilarische partyspel “30 Seconds”. Leuk voor tussendoor of voor een hele avond spelplezier met vrienden en familie.

[REVIEW] Saboteur – Sluwe dwergen gaan voor het goud

Samen met je mededwergen ga je op zoek naar het goud dat in de berg verstopt zit. Door het graven van gangen probeer je zo snel mogelijk het goud te vinden. Maar let op, sommige van je medespelers proberen al… Continue Reading →

Lekker dobbelen en aankruizen

Qwixx is een snel dobbelspel met eenvoudige regels dat lekker wegspeelt. Het won de Nederlandse Spellenprijs in 2014.  Kruis op een slimme manier zoveel mogelijk getallen weg met behulp van witte en gekleurde dobbelstenen.

[REVIEW] Ticket to Ride: Europa – Met de trein door Europa

Verbind Europese steden via jouw eigen spoornet met elkaar. Je medespelers hebben hetzelfde doel, maar andere steden. Pas op, dat ze je niet in de weg komen te zitten. Een spel voor de hele familie, dat ook spellenliefhebbers kan bekoren.

© 2019 Bordspel.org — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑